Til dig

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Til dig fra mig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev:

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, modtager du link, så du kan downloade to videoer med Qigong øvelser, som dæmper stress og giver mere og ny energi.

Den ene video er på 12 minutter og den anden er på 24 minutter. Efter download kan du gøre Qigong med mig uden at være afhængig af en internet forbindelse.

Samtidig modtager du link til en lydfil med et webinar, jeg har lavet om det at have karaktertrækket særligt sensitiv. At være særligt sensitiv betyder, at man opfanger mange flere sanseindtryk og at nervesystemet bearbejder disse grundigere end andre mennesker. 20% af verdens befolkning har dette karaktertræk, som også kaldes HSP = highly sensitive person.

I webinaret fortæller jeg om, hvordan Qigong hjælper mig med at håndtere, når mit system er overstimuleret af sanseindtryk. I webinaret gennemgår jeg fem Qigong øvelser, som jeg kalder min “Personlige Førstehjælpskasse”. Dem kan du også læse om i artiklen Stresshåndtering.

Du modtager derudover en lydfil med en meditation – Bambus i Vinden. En dejlig afslappende og afspændende meditation, som kan gøres stående, siddende eller liggende.

Når jeg sender nyhedsbrev ud, indeholder det links til artikler med viden om Qigong, sundhed, energi og glæde. Jeg linker også tit til nye øvelser på hjemmesiden. Jeg informerer om nye hold, kurser, uddannelser eller materiale og retreats.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

.

First name
Email
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×